Over Ons
U bent hier : Over Ons
Over Ons
 

Metaalhandel P. Pruymboom & Zn. is al ruim 50 jaar actief in de metaalhandel. Het familiebedrijf is in Hapert opgericht door Piet Pruymboom, daarna is het bedrijf overgenomen door Bertus Pruymboom en zijn zwager Ed Vos. Sinds enkele jaren is ook de zoon van Bertus toegetreden tot het bedrijf. Onder leiding van deze heren is het bedrijf P. Pruymboom & Zn. met interessante dagprijzen, kennis van metalen, gastvrije klantgerichte service uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van metaalrecycling.

Metaal P. Pruymboom & Zn. in Hapert recycled vele soorten metaal zoals: oud & nieuw ijzer, diverse soorten koper (rood & geel), zink, roestvrij staal (rvs), traanplaat, aluminium en nog veel meer!

De metaalhandel beschikt over diverse DAF vrachtwagens met kraan, een containerwagen en een speciale Liebherr Litronic kraan met metaalpers en elektronische weegschaal op de werkplaats. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben wij een speciale metaal ophaalservice door Nederland en een deel van België. Hierbij plaatsen wij gratis kleine & grote containers en wisselbakken. Ook 's avonds en in het weekend zijn wij beschikbaar. Bij ons kunt u uw metaal ter plaatse laten wegen en sorteren waarna u direct een mooie dagprijs voor uw metaal kunt ontvangen.

Wij beschikken over een NIWO vergunning (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) voor het beroepsgoederenvervoer over de weg. Ook hebben wij een milieuvergunning van de OVAM (Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij) en streven wij ernaar om alle metalen op een milieuvriendelijke manier te verwerken.

U bent van harte welkom op de Castersedijk 31 in Hapert.
De koffie staat klaar!

 

 

Recente Bericht
Metaalhandel Pruymboom is hét adres voor recycling van al uw metaal!

Metaalhandel Pruymboom is hét adres voor recycling van al uw metaal! Voor onze particuliere en zakelijke klanten hebben wij speciale containers en ophaalbakken gratis beschikbaar. Wij komen deze op afspraak bij u verwisselen en verwerken uw oude metaalafval zoals: oud & nieuw ijzer, koper (rood & geel), zink, roestvrij staal (rvs), chroom, traanplaat, aluminium en nog veel meer! Recycling van oude metalen is heel belangrijk. Vaak kunnen de metalen nog hergebruikt worden en dat is van groot belang voor het milieu. Om het metaalafval op een milieuvriendelijke manier te verwerken voorziet ons bedrijf u daarbij van grote en/of kleine containers (ook vloeistofdicht) en komt deze op afspraak gratis bij u plaatsen en ophalen.

  • Gratis bezorgen & Gratis ophalen
  • Milieuvriendelijke recycling
  • Geld voor uw oude metaal (o.b.v dagprijs)
  • Snelle service van een klantgericht bedrijf
  • Direct contante betaling mogelijk
  • Zowel particulieren als bedrijven
  • Geen rompslomp, Nooit meer een bak huren, Wij regelen alles voor u
Onze Klanten